Vilkår

Sådan handler du med Rømer Naturprodukt

Forbehold: 

Der tages forbehold for udsolgte varer, prisændringer og trykfejl. Alle viste billeder er vejledende.

Leveringsbetingelser:

Rømer Naturprodukt handler kun med momsregistrerede virksomheder som behandlere, butikker, foreninger, caféer og restauranter.
Varerne vil blive afsendt i løbet af 2-3 hverdage efter bestilling.

Ved køb af varer for min. kr. 3500 ekskl. moms opnås gratis fragt. 

Forsendelsesbetingelse:

Ordrer pakkes i forsvarligt emballage for at beskytte varerne under forsendelse. Før varerne pakkes, bliver de tjekket og talt. 
Levering sker med Danske Fragtmænd. Ved levering med Danske Fragtmænd kan du vælge enten at få varen stillet eller selv modtage og kvittere.
Hvis du får varer leveret af Danske Fragtmænd uden at anføre, at den må stilles, og du ikke er hjemme til at modtage dem, vil den blive bragt til Danske Fragtmænds depot, hvor du selv skal afhente den eller få den gensendt for egen regning. Det er derfor vigtigt, at oplyse, hvor pakken må stilles hvis ikke du er hjemme til at modtage forsendelsen. Hvis du vælger at få pakken stillet er det, det samme som at kvittere for modtagelsen (se næste afsnit).

Ved modtagelse af forsendelse med Danske Fragtmænd er det vigtigt at du straks grundigt undersøger forsendelsen. Er pakken på nogen måde skadet eller du kan se beskadigelse af varer, så skal du nægte modtagelse og forsendelsen vil automatisk bliver returneret til Rømer Naturprodukt.
Kvittere du for en forsendelse med skader så har du accepteret leveringen og ansvaret for pakken. Undersøg derfor forsendelsen grundigt inden du kvittere.

Danske Fragtmænd har pligt til at vente med du undersøger pakken. Det er først når du har kvitteret ved at underskrive at du har accepteret forsendelsen i den stand du har modtaget den.
Har du valgt at få forsendelsen stillet, har du automatisk kvitteret for den og din ret til reklamation ved beskadiget forsendelse frafalder.

Reklamation: 

Har du modtaget forkerte eller dårlige varer, skal du straks kontakte kontoret!

Reklamationer skal ske senest 2 dage efter levering.
Dårlige varer, der ønskes refunderet, må ikke smides ud, medmindre det er ifølge en klar aftale med kontoret. Reklamerede varer er Rømer Naturprodukts ejendom. Videre håndtering efter vores anvisninger.
Såfremt dette ikke overholdes, hæfter kunden selv for varen.
Indpak returvarer forsvarligt, så de ikke tager skade under transporten tilbage til os.
Husk at skrive tydeligt på retursedlen, hvad og hvorfor varen returneres, og hvilken mængde du returnerer (kg eller stk.).
Husk at notere jeres firmanavn, kundenummer, kontaktperson og dato samt hvem I har en aftale med vedr. returnering.
Når varerne er modtaget retur, sender vi en kreditnota.

Betalingsbetingelser:

Betalingsbetingelser: 30 dage netto, herefter beregnes rente efter gældende sats pr. påbegyndt måned. Ved betaling inden 8 dage kan der fratrækkes 1,5% af fakturabeløbet eksklusiv fragt og moms (beløbet til venstre på fakturaen). Ved rykning af forfaldne beløb beregnes et gebyr på kr. 100.00 pr. gang.

Telefontider:

Mandag til Torsdag kl. 9.00 til 15.30
Fredag kl. 9.00 til 12.30
Åbningstider:
Mandag til torsdag kl. 7.30 - 14.30
Fredag kl. 7.00 - 12.30
Rømer Naturprodukt
Hagemannsvej 28 - DK 8600 Silkeborg
Tlf. +45 86 80 37 67 - Fax. +45 86 80 24 55.
Email: Bestilling@romerprodukt.dk
SE nr. (vat nr.) 88489012
Bank: Nordea-DK Reg. 1938 - konto 5400158188.
Husk klart og tydeligt at angive faktura og kundenummer, ved betalinger via banken.
Privatlivspolitik
  1. Ejeroplysninger og kontaktoplysninger
Heksekosten/Rømerprodukt v/Niels Rømer
CVR-nr. 88489012
Nygade 28A
8600 Silkeborg
Telefon: 86 80 37 67
Email: niels@naturfrisk.dk
  1. Databeskyttelsesansvarlig hos Rømer Produkt
Ved spørgsmål eller anden henvendelse omkring vores persondatapolitik bedes du rette direkte kontakt til vores databeskyttelsesansvarlige.
janni@romernaturprodukt.dk
  1. Dataindsamling og brug af personoplysninger
Rømerprodukt indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger gennem samtykke ved registrering, køb af varer mv. Hvis du giver os disse personoplysninger, vil vi lagre disse oplysninger og bruge dem til at besvare din forespørgsel, til markedsføring, til kundeservice, til analyse af salg, til gennemførsel af køb m.v.
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart medmindre, at du selv udtrykkeligt giver samtykke til dette, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.
Vi indsamler desuden ingen særligt personfølsomme oplysninger om dig.
  1. Behandling af personoplysninger
I forbindelse med køb hos Rømerprodukt har du indtastet en række personoplysninger:
  • Kundenummer
  • Visitkortinformation
  • CVR-nummer
  • Ordrehistorik
Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen. Derudover opbevarer vi oplysninger, så du har mulighed for at reklamere over dit køb. Vi er også nødt til at bevare dine oplysninger i tilfælde af, at nogle varer skal tilbagekaldes. Disse oplysninger bliver opbevaret i den periode bogføringsloven foreskriver.
Hvis du har bestilt levering, vil visitkortinformations oplysningerne blive udleveret til vores fragtfirma pt. Danske Fragtmænd med henblik på levering af dine indkøb.
  1. Datasikkerhed
Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
    1. Databehandleraftale
Rømer Produkt har indgået databehandleraftale med systemleverandør, fragtfirma og IT-samarbejdspartnere, som vi deler data med, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler for beskyttelse, behandling og opbevaring af dine personoplysninger.
  1. Oplysning, indsigt, ændring, dataportabilitet og sletning
Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse direkte til vores databeskyttelsesansvarlige:
janni@romernaturprodukt.dk
Hvis der er fejl på vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtig, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændringer, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine oplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.
Dine oplysninger vil blive slettet i henhold til bogføringslovens krav.
8.1 Retten til at blive glemt
Persondataforordningen der trådte i kraft d. 25. maj 2018, sikrer dig retten til at blive glemt. Det vil sige, at du har krav på, at Rømer Produkt fjerner personlige data, som du ikke længere ønsker behandlet eller opbevaret.
Du kan få slettet dine personlige oplysninger ved at kontakte vores databeskyttelsesansvarlige på ovenstående e-mailadresse.
  1. Databrud
Rømer Produkt er forpligtet til at anmelde brud på persondatasikkerheden og vil i tilfælde af dette kontakte Datatilsynet uden unødig forsinkelse og senest 72 timer efter, at den databeskyttelsesansvarlige er blevet bekendt med bruddet.
  1. Klagemulighed
Hvis du ønsker at klage over Rømer Produkts behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.
 

Cookiepolitik


 

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille datafil, som sendes til browseren og lagres der, så en hjemmeside kan genkende din computer. Alle hjemmesider kan sende cookies til din browser, hvis browserindstillingerne tillader det. Hjemmesider kan kun læse oplysninger fra cookies, de selv har gemt og kan ikke læse cookies fra andre hjemmesider. Der er to typer af cookies: permanente og midlertidige (session cookies). Permanente cookies gemmes som en fil på din computer i en længere periode. Sessionscookies placeres midlertidigt på din computer, når du besøger et websted, men forsvinder, når du lukker siden ned, hvilket betyder, at de ikke er permanent gemt på din computer. De fleste virksomheder anvender cookies på deres hjemmesider for at forbedre brugervenligheden, og cookies kan ikke skade dine filer eller øge risikoen for virus på din computer.

Hvad bruger vi cookies til?

Mange funktioner på en hjemmeside er afhængige af, at der placeres en cookie, når en bruger besøger en hjemmeside, så først og fremmest, sætter vi cookies for at have en funktionel side. Vi gør derudover brug af både 1. part og 3. part cookies til at forbedre brugeroplevelsen på vores side og tilbyde relevant markedsføring. Når der sættes en 3. part cookie, så betyder det, at vi har tilladt en tredjepart, som f.eks. et socialt medie, Google Analytics eller lign. at placere en cookie i din browser, når du besøger vores hjemmeside. De data der i den forbindelse indsamles, ser vi ikke hos os.
Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

På vores side anvender vi følgende typer af cookies:

Nødvendige/Tekniske
Tekniske cookies er nødvendige for, at langt de fleste hjemmesider fungerer, som de skal. Som navnet angiver, har de kun teknisk betydning og dermed ikke nogen indvirkning på din privatsfære, idet de ikke registrerer, hvad du søger efter på andre hjemmesider.

Funktionelle
Funktionelle cookies anvendes for at huske dine brugerpræferencer ved at huske de valg og indstillinger du foretager på hjemmesiden, det kan f.eks. dreje sig om, hvilke præferencer du har i forhold til sprog og tekststørrelse.

Statistiske
Statistikcookies bruges til at optimere design, brugervenlighed og effektiviteten af en hjemmeside. De indsamlede oplysninger kan f.eks. indgå i analyser af, hvilke informationer der er mest populære på siden, så bliver vi opmærksomme på, hvad der skal være nemt at finde på siden.

Markedsføring
Markedsføringscookies indsamler oplysninger ved at følge dig på de enkelte hjemmesider, du besøger og kan siges at registrere de digitale fodspor, du sætter. Markedsføringscookies er derfor ”trackingcookies”. De indsamlede oplysninger bruges til at skabe et overblik over dine interesser, vaner og aktiviteter for at vise relevante annoncer for ting, du tidligere har vist interesse for. På den måde får du et mere målrettet indhold, eksempelvis i form af foreslået information, artikler og annoncer.

Deklaration af websitets brug af cookies

Formål med brug af cookies på websitet: Intern / 1. parts cookies Ekstern / 3. parts cookies
Teknisk funktionalitet ja ja
Trafikmåling ja nej
Annonceafvikling (frekvens, brugermåling o.lign.) ja nej
Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering nej nej

Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Sådan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.